Ανδρικό Botox Allergan

 

Ο αγχώδης τρόπος ζωής, η κακή διατροφή και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, είναι σημαντικοί παράγοντες για να εμφανίσει ο άνδρας νωρίτερα ρυτίδες στο πρόσωπό του. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα την δίνει το ανδρικό Botox , αφού αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιλογή για τους άνδρες που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Το Botox αποτελεί αποκλειστική θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για τον άνδρα, μιας και η ανατομία στο ανδρικό πρόσωπο είναι εντελώς διαφορετική από το γυναικείο.

Το ανδρικό πρόσωπο είναι πιο απαιτητικό γιατί  οι μιμικοί μυς είναι πιο ανεπτυγμένοι. Επιπλέον ο άνδρας θέλει αφενός να μην έχει βαθιές ρυτίδες στο μέτωπό και το μεσόφρυο, άλλα ταυτόχρονα να διατηρηθεί η έκφραση στο πρόσωπο του και να μην αλλοιωθεί η αρρενωπότητα των χαρακτηριστικών του.

Στην Medical Excess Laser Clinic, λαμβάνουμε υπόψη όλες αυτές τις συνισταμένες για να αποδώσουμε το μέγιστο όφελος της θεραπείας Botox με Allergan στο πρόσωπο του άνδρα, σύμφωνα με την αισθητική του. Το Botox εφαρμόζεται για τις ρυτίδες του μεσόφρυου, του ριζορρίνιου, του μετώπου, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στα πλάγια της μύτης, γύρω από το στόμα και στο πηγούνι.

Τώρα πια το Botox έχει πάψει να είναι αυστηρά μία γυναικεία υπόθεση. Η θεραπεία Botox αποτελεί μία οικονομικά προσιτή θεραπεία με άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα για όλους τους άνδρες.